Novinka z Divize Stravování nemocnic:
S příchodem nového šéfkuchaře jsme od 1.4.2017 společně s našim nutričním týmem zařadili do dietního plánu stravování nové pokrmy a na dalších změnách pracujeme.
- Zajišťujeme stravu pro pacienty Krajské nemocnice Liberec, Panochovi nemocnice Turnov, Nemocnice Frýdlant v desítkách druhů diet v počtu cca 1200 porcí za den. Většinu dní v týdnu nabízíme pacientům teplou večeři. Na složení a kvalitě stravy se podílí tým nutričních terapeutek, spolu s vyškoleným týmem kuchařů.
- Na většinu oddělení dodáváme jídla nejmodernějším tabletovým systémem. Pro nejvyšší komfort pacientů část z nich rozvážíme ve vyhřívaných tabletových vozících.
- Zajišťujeme stravu pro liberecký Hospic sv. Zdislavy, pro poskytovatele sociální péče Rodinu 24, Středisko výchovné péče ČÁP a pro Centrum zdravotní a sociální péče Liberec.
- Při přípravě jídel dbáme na výběr kvalitních surovin od pečlivě vybraných dodavatelů a využíváme nejmodernější gastronomické technologie