?VEPŘOVÉ HODY 28.3. – 29.3 v jídelně v areálu Krajské nemocnice Liberec. Stavte se mezi ?11.00 až ? 14.00.
Všechny naše výrobky si můžete zakoupit na místě a vzít s sebou. (jitrnice,jelita, tlačenka, prejt, ovar, klobásy, škvarky)
Menu středa a čtvrtek:
PRDELAČKA S KROUPAMI
– 150 g ZABIJAČKOVÝ gulášek (vepřové maso, játra, srdce), houskové knedlíky
– 150 g Špalek z vepřové krkovice, STAROČESKÁ LEPENICE (brambory, kysané zelí,škvarky)
– 150 g Smažená vepřová krkovice, lehký bramborový salát (červená cibule, kudrnka,olivový plej, feferonka), citron
– 150 g Vepřové výpečky z vykostěného kolínka s plátky česneku, dušený špenát, bramborové knedlíky
– 150 g Jaternicový prejt se žemličkou, dušené kysané zelí, vařené brambory
– 300 g Tlačenkový salát se sterilovanou okurkou, rajčaty, octem a červenou cibulí, pečivo

Všechny novinky